Tillbaka till verkligheten igen..

Kom hem idag efter en väldigt jobbig bilresa från ljungdalen. Det tog 9 timmar att köra dom 60 milen och resten av familjen fick stå ut med mitt skriksjungande hela vägen, tycker nästan lite synd om dom. Körde oavbrutet förrutom då vi stannade och åt frukost och lunch. Bredvid stället där vi åt lunch fanns det en affär som hade rea, den hette krusidull haha.Den var faktiskt bra och rea var det också. Hittade dom här tröjorna för 65 kronor styck från märket simple wish :

 

Fick även den här snygga tröjan av min mamma från Lindex:



Vad tycks?

Nu känns det verkligen som om jag har alla kläder jag behöver och lite till. Ska bara åka till Jakan någon dag med mamma och köpa ett par kortbyxor eftersom jag inte har så många. Men sen är jag faktiskt nöjd och lovar mig själv och inte shoppa så mycket. Får se hur bra det går ;)

Usch, känns inte så bra och vara tillbaka. I ljungdalen var det ingen stress, ingen civilation, ja nästan ingenting faktiskt. Min mobil hade inte ens täckning så var helt bortkopplad från världen.  Skulle inte vilja bo så men skönt att vara där men skulle verkligen inte vilja bo där. När jag såg stockholms gator igen kom stressen tillbaka direkt, prov,läxor,förhör usch usch usch. Sen kom jag på att det bara är typ tio veckor kvar i skolan, yeaay ;)

Rörde även på mig varje dag "stolt", åkte slalom fyra gånger både skidor och snowboard och längdskidor två gånger. en gång 2 km och en gång 2.5 mil, då var jag trött efter haha.

Lite bilder, alla tagna av mig:

332858-362
Utsikten från liften

332858-361
Vi såg på en hundspannstävling, så söta..

332858-360
Liften. Kommer nog ramla när som helst haha

332858-359
Min humor haha. Ett löv har överlevt den kalla vintern.

332858-358
Scary

332858-357
Min syrra i backen

332858-356

332858-355
Vår stuga

Nu börjat ghost ship igen så ska gå och se, om jag vågar haha ;) Den är faktiskt bra!

<3

LOV (=

dagen idag har varit väldigt chill. Blev bara så jävla irriterad på våran franskalärare... Orkar inte gå in på detaljer eftersom det skulle ta alldeles för lång tid men hon håller på att bryta mot skolans regler och lägger in prov där hon inte får!?!?..  och sen håller på på och säger att det är vi som måste bestämma om vi ska satsa på franska eller inte what? Nej, orkar inte förstöra min dag ännu mer, ska tänka positivt. Fick sluta mycket tidigare för hade håltimme och lunch och efter det syslöjd. Och då slutade vi istället och fick "jobba" hemma med mitt fina korstygn.


Jag borde gå och sova nu, men vill inte. Scrubs börjar om några minuter och då ska jag såklart se.. Men sen måste jag verkligen sova. Ska nämligen upp halv fem imorrn och åka til ljungdalen. Ska bli kul men morgontrött som jag är så kommer jag aldrig orka sova i typ fyra timmar och sen gå upp och fixa klart alla smågrejer. Nej vaknar, går i trans till bilen och somnar om, jupp låter som en bra plan (=

image350image349

ååååå, längtar efter att få koppla av. Behöver verkligen det!

Men kommer inte blogga igen förrän jag kommer tillbaka vilket är nästa lördag.



Usch

Ute har det snöat hela dagen och nu haglar det också! Usch asså snö är bra när man vill ha det. Som nästa vecka när jag ska till ljungdalen =) Där hör det lixsom till att det är snö men här i stockholm, här får det gärna bli sommar!

image348

Varning för väldigt positivt inlägg ;)

Går omkring i mjukiskläder och myser, så himla skönt!

Känner mig väldigt glad och väldigt väldigt positiv, mitt utvecklingssamtal idag ställdes in och det tackat jag för,  jag har inte har varit i skolan på hela dagen och orkar inte pallra mig dit på kvällen.  Sen har jag även första lektionen med henne imorrn så hoppas på håltimme =), Håller på med no:n och den går helt okej, har skrivit ca två sidor av tre och fortfarande finns det lite i min hjärna som vill ut. Det betyder inte att det jag skriver är rätt eller har någon mening men men. Har håltimme första lekionen imorrn vilket betyder lång sovmorgon och har bara två dagar kvar innan efterlängtade lovet.

Och det bästa av allt, min mormor ringde precis och sa att hon hade bokat resan till Budapest som jag och hon ska åka till i sommar =) Hon bjuder mig på allt tack så hemskt mycket underbara människa <333. Förutom shoppingen såklart, kanske borde börja spara pengar snart. Ska bo på Pest sidan på ett "fyra stjärnor +" hotell.
Någon som vet något bra shoppingställe?





Var bara tvungen att skriva av mig lite. Nu åter till den jäääääätttteeeeroliga no:n "ironi"

Snö!!

Alltså det är snart april och det här är vad jag ser när jag kollar ut genom fönstret:

 

Säger bara usch!

Idag har jag reflektionsdag (en dag då man får jobba hemma) och det är såå skönt. Vaknade för en timme sen och har redan hunnit göra matte. Ska bara göra no vilket kommer ta typ hela dagen och sen är jag klaar =)

----------------

Föresten håller på att ändra designen, inte klar än men vad tycks?

Måndag

Kom hem från skolan för en stund sen och mina händer är helt jävla nerkylda. Undrar om jag någonsin kommer få tillbaka känseln i dom haha. Det snöar fortfarande ute och det suger för alla intresserade ;)

Dagen idag har varit helt okej

Började med Klassinfo och som vanligt höll vi typ bara på i en kvart. Asåå egentligen är det en väldigt onödig lektion. Efter det skulle vi haft engelska men hon var inte där vilket betydde håltimme jippi. Satt mest och pratade och när vi skulle gå ner och hämta böckerna till nästa lektion kom Linus och någon mer från våran franska och sa att det var inställd. Fick värsta glädjeruset men sen visade sig det att det inte var hon som var sjuk. Suck slut på det roliga ögonblicket, det var bara att pallra sig iväg till franskan suck. Sen var det sista lektionen innan lunch, No. Min mage gjorde uppror och försökte visa mig att den ville äta nu. fortsatte bara svara på några frågor och snart var det dags att sluta. Vi gick ner och åt och jag gjorde min mage glad igen genom att proppa i mig tre kycklingburgare. Sen stod idrott på schemat och det var fys. Suck suck men var iallafall inte den jobbigaste styrkan jag kört och det hela avslutades med killerboll =) Sen var det sista lektionen, so. Håller på med andra världskriget och fattar typ ingenting. Perfekt att vi ska ha prov snart på det. Men blev inte så mycket gjort, min klass är väldigt stökig och fick bland annat en blöt disktrasa på mig haha killarna i min klass är såååååå mogna.

Nej, nu ska jag gå och äta något.
Sen blir det plugg suck. Men det ´positiva är nämligen att om jag pluggar mycket idag är jag helt ledig imorrn. För då har jag reflektionsdag vilket betyder att man jobbar hemma. Skönt!


image332

Sen blir det träning =)

Vad ska du göra idag/ikväll?

Dagens outfit

Just nu sitter jag och tittar ut genom fönstret och det snöar!!! Fan ville verkligen ha vår/sommar nu och så har vi fortfarande inte lämnat det vita bakom oss, suck.

Här är dagens outfit, rätt enkel som vanligt men men:

image331

Jeans från Bik Bok
Linne från Hm
Tröja från Cubus

Inga accesoarer än, dom kommer på nu ;)

Vad tycks?

Nej nu måste jag gå och äta frukost, se ya


Cake =)

Att träningen inte gick som den skulle är nästan det enda jag kan skriva. Skulle träna själva men tvingades ihop med T som ignorerade mig hela jävla långa träningen. Vet inte om det är bra. Hon och resten verkade väldit sura på mig och hälsade inte ens, suck. Men det var mitt beslut, och jag håller fast vid det.

På träningen smet jag även iväg och pratade med mina gamla tränare och det fick mig att komma ihåg hur mycket jag saknar allt </3

image329

Just smile and pretend everything is OK.

Nej, nu ska jag inte vara så negativ. Sitter i sköna mjukiskläder helt nyduschad och har precis ätit världens godaste tårta, kan det bli bättre?

nu ska jag gå och se när papi öppnar sina presenter =)


Trainingtime

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum =)

Och nu ska jag vara ännu duktigare och gå och träna.. Hoppas bara inte T är där..

image328

The last memory with you </3333

chocolatecookie ;)

Är trött eftersom jag var duktig och städade badrummen. Suck, var tvungen eftersom Ma + Pa hjälpte mig med reklamen. Men gick rätt fort. Och efter det fick jag en positiv överaskning när jag öppnade kylskåpet och hittade kladdkaka =) Så satte mig ner och vilade en stund medan jag åt världens godaste kladdkaka.

image327

Suktad?

Grattis =)

Idag vaknade jag av mig själv, klockan tio! Tror det måste vara rekord för mig som annars sover till tolv-ett. Men gud va mycket man egentligen hinner med på den tiden jag annars sover bort. Direkt efter att jag vaknade gick jag ut med reklamen så att jag skulle ha det gjort. Och gud vad varmt det är ute. Säger bara, hej sol du är hemskt välkommen att stanna så att jag aldig mer behöver se skymten av snö.

Planerna för dagen är att gå och träna hehe om jag vågar. Men får se, är så himla rädd för T men men ner till hallen kommer jag nog iallafall. Självklart ska jag även fira min pappa som fyller år =)

image326

Ett stort grattis till min underbara pappa <33

vad ska du göra idag?

Idag + igår kväll

gårdagen spenderades hos Iza där jag och Tess tillslut bestämde oss för att sova. Hade tänk att ha värsta skräckfilmsmaraton men någonting gick snett haha. Therese är inte så "van" med skräckfilmer så hon ville ha på radion, ha alla lampor tända och gömma sig bakom en kudde under hela filmen. När hon sen skrek innan vi ens tryckt på play bestämde vi oss för att byta film, innan hon skulle få ett nervsammanbrott haha =) Tillslut blev det: Kalle och chokladfabriken haha så långt ifrån du kan komma en skräckis. Var så barnslig att Iza t.om. somnade haha men vaknade när jag ville rita skägg på henne.

--------

Idag väckte vi Iza halv tio då gick upp och fixade oss iordning oss innan jag och Therese åkte in till Globen för att se genrepet på melodifestivalen. Vi kom dit väldigt tidigt och bestämde oss för att gå omkring i globens shoppingcentrum i någon timme. Skulle verkligen inte köpa någonting mer men Therese köpte under helgen saker för typ 1000 kronor (!) så då kändes det lite för en tröja för endast åttio kronor

 

Efter att ha virrat runt i regn runt globen för att hitta rätt ingång och försökt tränga oss i kön "snälla vi är asså" Köpte vi läsk,hittade våra platser och satte oss ner och kopplade av. Showen var väldigt bra och vi hade det sjukt roligt där =) Det som jag tyckte var kul var att alla som framträdde inte hade hunnit få på smink ännu. Ja, se vad lite smink kan göra när dom står nere på scen, såg ju ut som vi normala människor.

    

Efter att ha åkt i en fullproppat tunnelbanevagn bestämde vi oss för att gå en liten snabbis på stan och ta nästa pendeltåg istället för att trängas. Therese köpte Amy Diamonds skiva sålänge haha. Sen var Pappa snäll och hämtade mig i Barkarby så behövde inte ta bussen sen. Thanks <3

 

Tack för en underbar dag sweety <33


När jag kom hem åt jag och sen såg jag riktiga melodifestivalen på Tv. Haha vilken jävla schlagernörd jag är. Men vem vill inte se Björn gustafson <3 Som var så himla snygg i sina solglasögon.

 

Så ja, det har varit en riktig schlagerlördag =)



Björn Gustavsson <3

Har precis kommit hem från genrepet inför melodifestivalen och det var sjukt kul. Bäst var ju så klart Björn Gustavsson som var med två gånger =) Ska skriva mer om allt sedan men nu måste jag bara visa en smyggtitt av vad Björn Gustavsson gjorde.

Det här kommer du få njuta av ikväll (fast med film istället för en bild):



inte tagit själva filmerna eftersom dom var väldigt suddiga och man måste ju ha något att se fram emot =)
Han dansar även till några snuttar där han bland annat flög flygplan haha såå söt <3

Kan tydligen inte ha två filmer i samma inlägg suck, men här är den andra:
http://s142.photobucket.com/albums/r109/mallan_999/?action=view&current=bjrn.flv

Sees <3

Little miss positiv =)

Är på väldigt bra humör idag faktiskt. Började med en lååång sovmorgon till halv elva som höjde mitt humör till max. Ja, och sen att resten av dagen var chill gjorde inte saken värre. Blev bara "lite" störd på en viss person som hade färgat håret lila, fult som in i helvete!

Här är dagens outfit:

 

Tee från Monki
Jeans från Bik Bok
Armband från dollarstore (haha)
Örhängen från Wedins

Ja, vad tycks?

Resten av dagen ska tillbringas genom att antingen Tess sover här eller att jag och Tess sover hos Iza, yeey kommer bli roligt. Och imorgon ska jag på genrepet inför melodifestivalen med tess, kommer bli sjukt kul.

ses

Glad

Börjar egentligen kvart över nio med Franska men våran lärare var sjuk igår så vi visste inte om hon var sjuk idag också. Och orkar verkligen inte gå ner till skolan och gå runt där i en och en halvtimme. Därför var Lisa så snäll och ringde ner till skolan där dom sa att vi har håltimme. Så börjar halv elva =)


Saknaden är så stor
image309

It's always times like these ,
When I think of you,
And wonder if you ever think of me .
Cause everything's so wrong and I don't belong
Living in your precious memory.


hihi

Kom hem från träningen för en stund sen och nu sitter jag här och ser på two and a half man =) haha

Måste bara lägga in den här:



<3

Träning

Nu har jag faktiskt varit duktig och gjort klart min musikläxa "stolt"

Bestämde mig för att gå på en annan gymnastikgrupps träning idag för hatar T så mycket så kommer aldrig aldrig vilja gå kvar där. Får sällskap av Therese och hoppas det är bra där, för då ska jag skriva ett långt jävla sms till T och berätta anledningen till jag byter- henne.



Haha här är jag för några månader sen, vad tycks?

Måste gå nu, stressad. Ska åka om en kvart och ska hinna äta och fixa mig innan hehe sees.

Dagens outfit


image307
                                          



Jeans från Replay
Linne från HM
Gul tee från Carlings
Örhängen från Ur och Penn
Armband från Dollar store

Vad tycks?

suck

Ja, dagen började väl rätt bra, (eller inte) blev väckt tidigt och har nu massa rivsår efter monteringar av en byrå och en spegel, men nu är mitt rum klart iallafall =)

Efter det var det dags för träning, var verkligen inte sugen på att göra så jag och Linn sa att vi hade ont och gick in och körde i gymmet. Körde faktiskt seriöst till en början men sen kom några bollar in i leken och då var allt kört :/ haha hade lite krig och gick sen och skrämde våra gamla tränare.  Vi satte oss ner och snackade med dom i ca två timmar och bara pratade ut med dom, väldigt väldigt skönt. Vi pratade om allt möjligt, framför allt massa skit om T.

Sen var det dags att sluta men jag, Therese och några till stannade kvar och "lekte" med våra gamla tränare haha det var skitkul =) Så kom hem typ halv nio (träningen slutade sju) och sen har jag tagit en lång och skön dusch.

                image306 

                         Det sägs att tiden läker alla sår, men fan inte mina </3

Ha det bra, <3

Haha säämst

Jag tycker jag sjunger sjukt ful, men när jag sett den här så kanske jag borde uppskatta mig röst haha =)



Nej, nu ska jag  stänga av datorn och sova rätt snart. Lovade pappa att han fick väcka mig nio imorrn, suck ett löfte jag ångrar. Men men vill få ordning på mitt rum någon gång så måste väl.

god natt <3

Stolt =)

Jag är faktiskt stolt över mig själv, jag som alltid brukar ligga och sova hela långa dagen har idag hunnit med bland annat:

¤ Gått ut med reklam och fuskat till mig massa extra askar
¤ Varit på ikea och köpt matta plus två byråer
¤ tråkat ut mig på en mattaffär
¤ knarkat extra
¤ satt ihop en byrå
¤ gjort so:n
¤ börjat på engelskan
¤ hjälpt pappa handla på ica
¤ varit på soptippen
¤ bråkat med mamma
¤ sett på andra chansen


ja, har gjort ganska mycket idag =)

   

1: Man fick en extra tablettask i varje reklam och vi fick 14 över, 14 delat på två = sju. HIhi goda är dom och är beroende, haha har redan ätit upp två askar (!)
2: Min nya klädbyrå som tog sjukt lång tid att montera, haha vi är helt enkelt inte så bra på det
3: min nya matta
4: Dagens outfit.

sant
                  image301

Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men saknaden i mitt hjärta kan ingen se </3

                         Usmtruppen, jag behöver er

Ren lycka ;)

Har precis fått reda på att vi inte har någon musiklektion utan har en lååång sovmorgon till 9,25 istället, så skönt (=

image300

nej, men nu måste jag gå och göra klart min svenska, suck. Kom på idag att den skulle vara klar tills imorgon och jag hade inte ens börjat, smart Malin ;)

Shoppat =)

Här är det som jag shoppade under sportlovet:

Först var jag på Dollarstore och köpte några saker som passade min budget ;)

image286

           


Sen var jag på Bokrea med min mormor Åhlens och kom hem med lite mer saker en bara böcker:

  

Fick även en bok av min mormor därifrån, thanks <3



En av dagarna åkte jag tillsammans med Patricia till Sundsvall för att shoppa i Birst City. Flummade rätt mycket men spenderade också pengar hehe som vanligt. Därifrån kom jag hem med:

ett fint halsband Från Glitter:



en snygg Tee Från Monki:

 

Ett par Jeans Från Bik Bok:

  

Sen efter vi hade klippt oss gick vi in på Hm och jag köpte en vanlig enkel baströja:



Ja, det var det, vad tycks?
Hehe nu ska jag faktiskt försöka att shoppa mindre, ett löfte jag vet att det inte kommer gå så bra med haha ;)

seees <3


Tillbaka igen =)

Tillbaka igen med nya kläder, nytt rum och ny frisyr.

Tråkiga jag har haft samma frisyr i ca 14 år och har nu på slutet iallafall tyckt att det var så himla fult och platt, den enda jag egentligen gillade var färgen. Så bestämde mig för att ändra på det..

Men det visade sig att få en tid i Härnösand för att klippa sig inte var det lättaste, eller hur Patricia? Härnösand har typ mest frisörer i hela landet, var du en står kan du typ se två frisörsalonger.  Så första gången bokade vi inte förrän någon timme innan vi tänkte gå och då fanns det inte plats där vi tänkte klippa oss. Så vi frågade när dom hade sin nästa lediga tid för två personer. Vi uppfattade att det var tio över fyra någon dag senare men det visade sig att det var klockan tio på morgonen, suck. Som tur var behövde vi inte betala något för att vi inte kom till tiden men vi kunde inte klippa oss där. Gick och kollade på massa andra frisörer men alla hade fullbokat. Så det blev till att boka tid hos en sämre frisör dagen efter.

Så det här är resultatet, känner fortfarande inte igen mig själv hihi, endå är det inte såååå stor skillnad.

Förrut: Platt, visste inte riktigt var jag skulle göra där framme så ändrade sidbenan varje dag.. Ibland blev det rätt bra, ibland inte.. Gillade färgen =)

Nu: sidluggen som mer liknar en helt vanlig lugg håller jag på att vänja mig vid. Gillar att det är mycket uppklippt så är nu lätt att få volym i. kortare också såklart haha.Men tycker att håret har blivit mörkare? tycker ni inte det?. Har inte färgat eller nått, snyft. Gilllade ju min färg.

image279

                    

har täckt för mitt ansikte för att jag är helt osminkad och ful på alla bilderna haha

Vad tycks?

ps. lägger in bilder på det jag har köpt senare

RSS 2.0