Åker iväg

Åker iväg till Mora direkt efter gymnastikskolan och därefter fortsätter jag en vecka senare till Hemsön. Ska bli skönt att bara få koppla av..

Jag kommer därför inte kunna uppdatera på två veckor, men ha en bra somma och ta hand om er



(Bild tagen från båten på hela vårat sommarställe i Mora)

Dag tre på gymnastiklägret

Död åt träningsvärk, har så himla ont i mina axlar/armar/nacke att det inte går att beskriva. Haha men det är väl det man får ta som ovan passare.

Haha imorse när jag skulle lyfta min borste klarade jag knappt det, och undrade förskräckt om jag verkligen skulle gå idag. Kändes ju inte speciellt säkert eftersom gymnasterna väger mycket mer än en hårborste. Sängen såg lockande ut med måste ju ta mitt ansvar, så gick.

Och det var ett klokt beslut, så fort jag kom till hallen kändes det inte lika mycket och när alla gymnaster som vanligt slängde sig på en och välkomnade en tänkte jag inte på det. Som vanligt flöt det på. Trampett, där jag och Therese fick alla små barn att köra svårt haha. Dans och lek där vi körde någon variant av kryssarkungen. Lunch, trampolinen,luftgolv där jag halva tiden satt och höll en isblåsa mot Charlottes huvud och försökte få alla andra som samlades runt att köra ,utan att låta för taskig och den andra halvan att leka gladiatorerna, det var kul :).

Sen hade vi fruktpaus i en halvtimme och kan väl säga att jag delvis får skylla mig själv.. En av gymnasterna skvätte lite vatten på mig och jag bestämde mig för att busa så jag skvätte tillbaka. Det slutade med att ca fem gymnaster jagade mig galna runt i hallen med vattenflaskorna i högsta hugg. Jag kan inte låta taskig, iallafall inte mot små "oskyldiga" barn så dom blev inte så rädda när jag sa att de skulle få göra mera styrka om det inte slutade haha kanske för att jag samtidigt garvade så att alla fattade att det var ett skämt. Olyckligt för mig var alla väldigt bra på att pricka så det slutade med att jag var helt dyngsur, jag lovar, gick att vrida ur min tröja. Men kul var det iallafall, haha och jag fick ju in några träffar själv också :)

Efter det var det track innan sista stationen, tumbling. Där var alla så döda att en till och med somnade haah gulligt.

Vi fick även våra tröjor idag, yeay ;) Haha inte världens vackraste, men men

  

Ska nog ha på mig den imorgon, aha precis som alla andra XD

Vad har du gjort idag?


Dag två :)

Sa jag att jag var trött efter första dagen som ledare på gymnastikskolan? Idag efter dag två är jag helt död. Haha hur kommer jag klara mig igenom två dagar till. Alla är väldigt söta oc hdet är kul att vara ledare men har sån träningsvärk i axlarna efter att ha passat för många volter.

Det började med att min grupp skulle hålla uppvärmningen haha, lyckat.. Huvudledaren ska egentligen prata men hon var förkyld så sa inte så mycket. Egentligen skulle jag och Therese då dela och säga hälften var. Men man var allt lite nervös när man skulle prata i en mick inför ca 100 personer, iallafall jag som är rätt blyg. Ibörjan gick det bra, fick fram det jag skulle iallafall. Haha sen skulle jag säga sidchase men råkade få fram: skit..skid....sid.. haha följt av asgarv som gjorde att jag ramlade ihop i tjockmattan. Haha blev flummig så Therese fick ta även, haha även fast även hon garvade och inte fick fram det hon skulle ibland. Haha och sen på slutet kom Jessica fram och sa " Hörrni tjejer, ni vet att allt ni har sagt den senaste timmen har man hört om man lyssnat noga, ni har hållt micken för nära" haha då har vi suttit där och "Kolla om längst bort haha fett söt" Haha vad gör hon, ser konstigt ut" och liknande när alla gymnaster kört stafett, haha pinsamt.

Resten av dagen flöt på bra. En blandning av massa volter, gulliga klängiga gymnaster, tröstande av alla som gjorde illa sig m.m.

   

1. Jag, Molly och Elice myser på lunchrasten :)
2. Therese, Linnea och Elsa när vi hade stationen "lek och dans"
3. Pyramid :)
3. en till pyramid

Vad har du gjort idag?

Gymnastikskola

Idag har jag varit ledare på en gymnastikskola klockan åtta till fyra. Mina knän värker som tusan efter att ha stått på knäna hela dagen, mina armar är trötta efter att ha kastat runt barnen i massvis med volter. Man kan helt enkelt säga att hela min kropp är sjukt trött. Men ändå var det en lyckad första dag på lägret.

Jag tränade små födda ca 00-97 och dom var så otroligt söta. Det var roligt att slänga runt dom i volter och höra deras gulliga kommentarer. Men hälften av gruppen bestod även av äldre gymnaster som var födda 95-94. Kändes lite pinsamt och konstigt att säga åt dom vad dom ska göra, och passa dom eftersom de bara är ca ett år yngre än mig!

Iallafall jag har ingen som helst utbildning när det gäller gymnastik jag är bara en vanlig gymnast. Så ibörjan när jag skulle passa dom så var det väldigt misslyckat. Haha tror jag dödade hälften av våra gymnaster, nej men så farligt var det inte, dom flög bara lite..

Även fast inte jag gjorde illa någon på rikigt var det väldigt många i våran grupp som gjorde illa sig. Tror vi hade lite otur haha. Kom på att typ alla i våran grupp gjorde illa sig ,mer eller mindre när jag satt med Elice i knät och tryckte en isblåsa mot hennes huvud, försökte trösta en annan liten plutt som gjort illa benet och kollade mot trampetten där en av de äldre låg och grät efter att ha skadat nacken ordentligt.

  

1. Jag och Therese i mitten som tränare för gruppen. Elice är den lilla på högra sidan och Felicia är den stora på vänstra sidan. Stor åldersspridning.
2. Jag och Elice, klart sötast!  "Malin får jag viska en hemlis"  jag: "okej" Hon: "du är klart den bästa tränaren här" naw fettsöt ;) haha och "Malin när blev vi kompisar" som hon sa en itmme efter att lägret hade börjat haha
3. Söta Elsa :)

Vad har du gjort idag?

Blev helt plötsligt sugen på risgrynsgröt haha tror nog vi har en sån där korv i kylskåpet, ska gå och kolla.
God natt ♥

solblekt :)

Sitter och rensar bland alla mina bilder eftersom jag håller på att spränga hårddisken. Hihi har 5 gb kvar att fylla, lyckat där. Iallafall så hittade jag bilder på mitt hår innan jag klippte det, efter jag hade klippt det och nu. haha inte världens största skillnad med iallafall:

 Jag innan jag klippte mig, väldigt väldigt platt hår men vill ha tillbaka den ljuvliga blonda färgen!

 Jag när jag hade klippt mig. visst det var mycket lättare att få volym men med det att hon gjorde stödhår eller vad hon nu kallar det så "klippte" hon bort min blonda färg. För hon klippte bort det översta lagret eller något liknande så det ljusaste, solblekta försvann. Nu när jag ser tillbaka är jag inte så nöjd ju i början, de första veckorna. Luggen blev inte alls som jag tänkte mig och det blev för kort.



Nu är jag nästan nöjd med mitt hår, jag som aldrig har gillat det :)

Den blonda färgen har börjat komma tillbaka mer och mer men endå är det mycket lättare att få volym och inte alls lika platt. Luggen har börjat växa ut och den går att använda till mycket,vanlig lugg,sidlugg eller uppsatt. Så jag antar att det endå var ett bra steg att klippa sig, jag som är rädd för förändringar..

Jag menar, jag vågar aldrig göra någonting med mitt hår. Har alltid haft samma tråkiga frisyr med samma färg. Kanske är det för att jag vet att om jag klipper det riskeras det att bli fult, medan om jag inte gör någonting, kan det inte bli någon skillnad.. 

Vad tyckte du var snyggast?



Slappy slappy ;)

Hittils idag har jag gjort.... ingenting
resten av dagen kommer jag göra...ingenting

Väldigt skönt fakiskt, är otroligt seg så kommer troligen bara ligga och slappa hela dagen, nice. Men sånna dagar beövs för att man ska orka.

Det där med sommarlov har jag inte riktigt smält än, känns som jag ska till skolan imorgon. Dock måste jag endå vara uppe tidigt eftersom jag ska vara ledare på ett gymnastikläger. Imorgon som är första dagen, ska vi vara där klockan åtta! Suck får hoppas att jag lyckas släpa mig upp.. Får väl tänka på pengarna som jag desperat behöver så kanske det går lättare ;)

Vad ska du göra idag då?


Det

Linnea gick precis eller ja när klockan var 12 och sen dess har jag haft tråkigt haha. Vi hade väldigt mysigt, en liten filmkväll bara vi två :).

Först var det meningen att vi skulle se skräckisen Dead silence men den funkade inte. Istället fick vi se filmen Det. Alla som jag känner som har sett den har berättat hur läskig den var och det blev en besvikelse. Filmen, som var 2 timmar och femtio minuter lång hade sina läskiga stunder då jag och linnea satt gömda bakom kuddar och höll om varandra hårt. Men en del stunder satt jag även och garvade för att clownen, som tyligen skulle vara hemsk såg rolig ut. Kan inte hjälpa det, clowner ska ju vaa rolig.

Nej men själva filmen var faktiskt se värd, men skräckis nja tycker inte den passar in under den kategorin.



Har du sett den?

Ny bikini :)



Sov hos Anna igår och det var riktigt lyckat, om man bortser att jag höll på att somna när vi såg på film. Började men att äta på pizzerian Amigo där vi uppförde oss som hemska turister, alltså kineser haha och tog kort på allt.  Sen var vi hemma hos henne, var ute och tog kort, såg på film, nördade oss framför ett spel som vi fastnade för haha och mer. Mys var det <3.

Kom hem från henne vid halv ett och jag tror inte jag satt ner en enda gång förrän många timmar senare. Direkt när jag kom hem var det uppehåll så jag passade på att gå ut med reklamen innan regnet kom igen.  Tog ca två timmar eftersom jag gick ut med min kompis reklam också. Men det är det värt eftersom jag tjänade 350 kronor. Sedan åkte jag och pappa direkt och kollade på elgiganten där jag skulle ha ett band till kameran. Åkte sedan förbi Hm en snabbis och hittade äntligen en bikini. Även en tröja från rean fick följa med hem.



När jag äntligen satte mig ner och åt middag kom jag på att jag inte hade ätit någonting på hela dagen, utom lite godis. Konstigt eftersom jag lätt blir hungrig. Skärpning där...

Vad har du gjort idag?


Sommarlov :)

Sitter här med min enorma godispåse och är väldigt glad, äntligen har jag, precis som resten av sverige fått sommarlov .

Började med att se kören som var enormt duktiga. Sedan gick vi upp till klassrummet och fick godis och betygen. Är faktiskt stolt över mina betyg även fast det fanns många som hade högre. Men ska faktiskt bara jämföra mig med mig själv, jag hade ju faktiskt lyckas höja mig i några ämnen.

Efter det gick vi till ica och köpte massa godis, man måste ju fira att man har sommarlov :)




Nej nu ska jag inte sitta här längre, måste få i mig någonting att äta innan Anna och Linnea kommer hit :)

Vad har du gjort idag?

Skolavslutning :)

 

Äntligen!
Skolavslutningen är här :)
Börjar tio i elva och ska sedan se på när köreo/soloartiser framför sina låtar i en konsert som håller på i ca en timme. Sedan ska vi bara upp till klassrummet och få betyg och sånt.. Shit ivlket bra humör jag är på haha


skolavslutning imorgon =)

Okej nu har jag hunnit måla mina naglar i en röd nyans, lagt fram kläderna tills imorgon, tagit en låång dusch och rakat mina ben. Nu är jag redo för skolavslutningen imorgon =) Jag lär frysa ihjäl eftersom det skulle vara rätt kallt imorgon, men men. Har jag köpt en klänning ska jag då använda den. Sedan är det så att jag inte har så mycket annat att ta på mig, som inte något har sett många gånger och det känns lite tråkigt..

Ska bli så himla skönt, sommarlovet är vädligt efterlängtat. Efter att ha kämpat i ett år med alla skoluppgifter och faktiskt fått rätt bra resultat på det mesta känner jag mig värd ett långt break.

Men endå, det känns som om tiden gärna få stanna, jag drivs bra i åttan. Även om jag har fått kämpa och plugga så har jag aldrig riktigt känt att jag inte klarar den nivå som krävs.  Jag orkar inte tänka på de jobbiga sakerna framför mig som alla nationella prov och ångesten inför gymnasiumvalet. Nej just nu får livet gärna ta och sakta ner..

Men ska inte tänka så långt fram i tiden, har ett helt sommarlov då jag få vila upp mig på innan dom sakerna kommer. Så det är väl bara att njuta!

     

Vad har du gjort idag då?




Idag

Efter att ha varit i skola en snabbis, till halv elva slutade vi och med det var den sista dagen innan skolavslutningen slut. Det enda vi gjorde var att städa skåpet,klassrummet,fika, hälsa på en ny elev som sk börja i våran klass till nian och lämna in nycklar m.m. Inte så ansträngande alltså!

Efter det mötte jag Jessica i Jakan och gick runt en snabbis där. Köpte dock ingenting förrutom glass. Åkte hem och mötte upp Tess här hos mig.  Gjorde lite olika saker bland annat basket haha, hoppade studsmatta och snackade.

Sedan åkte vi till gymnastikhallen där vi skulle ha ett möte inför nästa vecka. Ska nämligen vara ledare på ett gymnastikläger.  Ska träna alla killar i föreningen suck vilket betyder att man inte komemr få en lugnt stund ;). Nej men dom är gulliga. Däremot blev jag lite missnöjd med vilka tränare jag ska ha gruppen tillsammans med, men det löser sig. Hoppas jag...



Ska dra nu gullungar, måste fixa lite imorgon ser ni. För även om det regnar och blåser imorgon så är jag fast besluten om att ha min klänning på skolavslutningen. Har ingenting annat haha. ♥


God morgon =)

Sitter här och äter frukost, om ca 40 min ska jag bege mig  till bussen. Har ju inte fått sommarlov än med idag ska jag och min klass till naturhistoriska museet. Inte världens roligaste kanske då jag inte är en museum-människa men iallafall. Inte så ansträngande ;)

Vad ska du göra idag?


God natt

Ska inte sova en men för en gångs skull tänkte jag stänga av datorn tidigt. Ska istället bänka mig framför tv:n och se slutet på 40 days and 40 nights följt av scrubs. Ska gå ner och se om jag kan ta lite chips ;)

Imorgon börjar jag elva vilket betyder lång sömn vilket resulteras i att jag trolien kommer vara glad och pigg imorgon. Kan det inte alltid vara så?

                                        God natt ♥



"Nya" shorts

Kvällen blir bara bättre och bättre. Efter att ha sett ett bra gossip girl avsnitt och bara vilat upp mig lite kom mamma in i rummet. Hon hade köpt ett par shorts åt mig, på second hand visserligen men iallafall. Jag tycker Second hand är bra, bara det inte ser för skabbigt ut. Iallafall kom hon in och bara gav dom till mig, tack <3.

När jag sedan gick ner fick jag en femhundralapp av min farfar för att jag snart fyller år. Okej 12 juli men iallafall. tack <3
  

Blir bara bättre (opptimist?) börjar inte förrän elva imorgon så blir lång och skön sovmorgon. 

Vad har du gjort ikväll?

Gossip Girl

Dags för Gossip Girl. Ska krypa ner under täcket med den stora marabou biten jag nyss hämtade från kylen tillsammans med vatten fyllt med isbitar och bara njuta, det är jag värd.





Ska du se?

Strul med ny plattform

Sådär, efter några dagar går det nu äntligen att skriva i bloggen igen. Min blogg skulle byta plattform sedan blev det strul så den har inte funkat på rätt länge. Men nu är den igång igen =)
 
Just nu känns livet så himla underbart, vädret är perfekt (eller iallafall var), jag har fått reda på att jag har fått MVG som betyg i Biologi, MVG på en jobbig uppsats i so haha plus rådet att bli politiker av min lärare. Listan kan fortsättas långt med positiva saker. Vet att många redan har fått sommarlov då man själv har en vecka kvar i skolan, men vet ni, det gör faktiskt inte så mycket. För den här veckan som är kvar är rolig, om man kan säga så om skolan. Betygen är redan satta så läs vad vi gör den här veckan och döm själva:


Måndag (igår): Började med en stadsvandring i gamla stan, Var lång att gå och ingen i klassen fattade någonting. Men man överlevde. Efter att ha ätit lunch på donken bar det av till Gröna lund. Det var en otroligt rolig dag/kväll där alla i klassen åkte med alla. Man bytte gäng som man åkte med hela tiden. Det roligaste var i spökhuset då vi gick in nästan hela klassen som var kvar. Haha blir så rädd av sånt där och tänkte bara på min egen säkerhet så puttade folk mot spökena och tog skydd bakom, snällt. Stannade till dom stängde klockan tio och då värkte mina fötter som tusan, efter att ha ansträngt sig i ca 11 timmar i sträck.



1, Anna, Jag och Erik på båten
2, Mitra och Therese i Pop expressen
3, Peter,Erik,Therese,Mitra och Jag i extream
4, Therese i kvasten
5, Påväg till båten
6, världens bästa balans tillhör mig


Tisdag (idag): Vi hade någonting som kallas för Camp Viksjö. Man går en otroligt lång sträcka (enligt mig) och stannar på vissa stationer och gör uppgifter i gruppen. Min grupp var rätt bra, framförallt rolig och gå med och det är ju det som räknas. När jag kom hem var mina fötter helt döda, eller ja hela jag var död. Att gå så mycket två dagar i rad kan inte vara bra. Lade mig ner i sängen och vilade upp mig framför tv:n någon timme.  Att ligga där plus att ha ätit glass gjorde susen.



Onsdag: Sovmorgon till elva, Besöker naturhistoriska museumet, sedan slutar vi.

Torsdag: Går till skolan, städar skåpen, går hem.

Fredag: Avslutning =)

Ja, känns bra.

Hur är det själva. Har du fått sommarlov?




Saknar er sjukt mycket <3

"maybe we could go back to then
if only we could turn back again
cause, hey, were special best of friends
this song is for you til we meet again

please know theres a place waiting for you
a specail place in my heart and my life
yes a beautiful place waiting for you
when you come home, lets turn back the time."

En sådan underbar dag som idag och jag är sjuk! Usch säger jag bara! Har legat inne hela dagen i sängen och bara sett det fina vädret genom mitt fönster :(

Vad har du gjort idag?

RSS 2.0