Mora <3

Om typ tio minuter ska jag åka till Mora, det blir därför ingen uppdatering fram till söndag. ha det bra <3

Strålande väder =)

Ännu en dag med vackert väder har gått. Älskar tisdagar. Börjat fem i halv tio, har tre lektioner och slutar halv två. Kan det bli mycket bättre? Iförsig var jag tvungen att gå till tandläkaren tio över åtta suck. Började med matte, hade vikarie men är precis som vanligt för går i pluggismattegrupp haha. Alla sitter och jobbar vare sig en lärare är där eller inte. (finns undantag som jag haha). Sedan hade vi so, hade dålig vikarie så chillade mest. Åt lunch och hade sedan sista lektionen, no. Labbade lite så gick fort =). Haha hon sa att jag hade glömt att lämna in en sak, men jag sa att jag var heeelt säker på att jag hade lämnat in den. När jag kom hem kom jag på att det fanns en liten risk att jag hade slängt den, haha och vad tror ni jag hittade om inte den? En positiv sida med att inte tömma papperskorgen så ofta =).

Dagens outfit:



Hehe blev ju varm så  när jag kom hem bytte jag till:

 

Sommarkänslor <33

Kom hem, chillade, gick promenad med mamma, och gjorde svenskan. Och nu har jag precis sett på ugly betty och desperate housewives, bra som vanligt =) och packat min väska, åker till mora imorgon.

♥ Nej, nu ska tvnörden se på christine haha ;)




helgen

Helgen har varit underbar, iallafall övernattningen med usmtruppen fredag-lördag <3

Vi möttes vid sporthallen
klockan fyra och åkte sedan tillsammans till en scoutstuga där vi skulle tillbringa natten. Vi började med att pyssla haha, nej men skulle få ner ett minne av oss tillsammans på papper, var faktiskt kul =). Medan tiden gjorde ledarna tacos, mm. åt maten och gick sedan ut och körde femkamp. Haha efter att ha ätit godis som vi hade spottat ut till marken i en av grenarna (haha vad äckligt det lät) fick vi lite extra poäng och vann, yeay =). efter det gick vi in och tjockade oss lite och gick sedan ut och körde fotboll. haha men speciell fotboll med två plastmuggar för ögonen utan botten, så att du ser genom två små hål. En rolig syn när gymnaster som inte är så bra på fotboll inte ens kan se var dom går. haha var kul men fick en boll rakt i ansiktet, fortfarande lite ont i näsan =). Gick in och lekte och pratade lite, Anna så en jättegullig grej som höll på att få mig att gråta </3. Fick handskrivna kort där dom har lagt ner massa tid på att skriva personliga saker om dig, så söta och gillade av mig <33.  Och massa minne som var på en skiva ;). Vid halv ett-ett gick vi ut och grillade. Efter att ha sprutat ut väldigt mkt tändväska så blev det tillslut en brasa. Ibörjan satt alla där men sen någongång satt bara jag,jenny och ledarna där. Sedan droppade alla ut igen =).  Så himla mysigt! Jag och Jenny gick och la oss vid halv fyra (?) ungefär, då hade många redan somnat ;).

Ja, det var min helg <33.  Är så himla lycklig vare gång när jag är med er, får mig att inse hur sjukt mycket ni betyder för mig! det går INTE att leva utan er </3. Det måste verkligen gå igenom på mötet på tisdag, annars är vi körda, och då vet jag inte vad jag gör :'(.



Idag, måndag är den längsta skoldagen äntligen över =).. bara sex lektioner kvar den här veckan nu, skönt! så skönt, sen är det valborg. Men ska inte göra någonting speciellt, ska vara i Mora =).

Nej, nu måste jag gå och se på tv hehe. förlorar min sovmorgon imorrn för måste till tandläkaren suck.

ha det bra ♣


fredag (=

äntligen, dagen vi alla har väntat på =) fredag!

skolan var chill. Vår riktiga franskalärare är tillbaka igen (och hennes vita kläder haha) vilket betyder att det kanske inte kommer bli så många håltimmar framöver :(. Men men, ligger efter väldigt mycket (har haft håltimme typ 50 procent av alla lektioner i 7-8 haha).  Så kanske borde försöka kämpa lite för betygets skull.

åt väldigt nyttig lunch idag alltså. Eller inte. en mjukglass med strössel och godis haha nyttigt värre. gott var det iallafall =).

Efter skolan gick jag ut med reklamen och chillade. Och för första gången i år grillade vi =) gott behöver jag kanske inte säga, det förstod nog de flesta endå..sommar <33 gud, asså får verkligen sommarkänslor.

dagens outfit:



rätt enkel som vanligt


jeans från Bik Bok
linne från Hm
väska från accent by wedins
skor från ?
örhängen från accent by wedins

och så ser man det vackra vädret i bakgrunden <33

Nej, nu ska jag ta en dusch följt av lite packande. ska bort imorgon med usmtruppen och det ska bli grymt roligt
<33

hoppas ni får en bra kväll ♥




Fan..

image441

Jeans från Bik Bok
Linne från Hm
Tunika från ?
Halsband från spanien
armband made by me =)

Dagen idag har varit chill och skön. Började med sovmorgon till 8,55 (haha wow) eftersom matten var inställd. Sen hade vi en em...speciell franskalektion. haha vi skulle ha vikarie men hon kom aldrig. Så det blev väldigt rörigt vilket slutade med att vi virrade runt i skolan och sedan hade franska i en kvart. det har vi pluggisarna att tacka. Sen var det engelska. läste bara i en bok medan jag höll på att somna. Lunch som bestod av glass och macka och sedan svenska, där vi bara diskutera en bok vi hade läst, som sög. Sista lektionen sen, syslöjd. satt bara i en soffa och fortsatte med mitt korstygn haha, chill =)

Slutade tio över två och var sedan med therese. Vi hoppade mest studsmatta, vilken är väldigt kul eftersom båda är dumma idioter till gymnaster och hela tiden måste ha utmaningar. =)

Träning vid sex, gick helt okej. Haha var inte så många där så fick köra lite valfritt. fick ont i min nacke. Gjorde en handvolt på tumblinget och landade i skarven så pass mycket att mina ben sjönk ner till knäna. Hade mycket överrotation eftersom det skulle komma en sträckvolt efter så överkroppen fortsatte och jag slog i nacken. Kunde slutat illa, men ja, jag låg där och.. garvade =). oförståendlig text ,förlåt

Ja, humöret var på topp, till slutet... Ledarna i röd grupp (där jag går)  berättade att dom ska sluta (dom också). så ja, bland gråt så försökte jag fundera ut hur fan jag ska göra nu. Gå upp till blå igen, ALDRIG. ärligt talat, mådde piss när jag gick där så nej, ingen ide. men det är väl mitt enda alternativ.

enda anledningen till attt jag inte lämnar gymnastiken, är att det inte går. Är beroende tror jag, men efter elva år av volter så är det rätt svårt att bara lämna? Men ärligt talat, enda lösningen nu, är att vi får bli något med usmtruppen (<3). Och med dom jävla idioterna till styrelse så är det vä rätt omöljigt..

image442

Ja, då var allt perfekt </3. vill tillbaka!


Ref.dag XD

Har inte bloggat på jättelänge, jag vet..
 
Men ska återberätta lite snabbt:

I helgen var jag sjuk så det var såna där "saker som jag alltid skjuter upp" dagar. Tråkigt men nödvändigt (=
Usch, tråkigt, ville ju se när min syster tävlade i gymnastik men var för sjuk. Fick nöja mig med att ta slut på min hårspray när jag skulle fixa hennes frisyr:

 

I måndags gick jag till skolan, knarkade halstabletter så lyckades stå ut hela dagen. Var inte med på idrotten, satt istället och garvade när alla andra skulle dansa. En rolig syn måste jag säga hihi. Hade ingen franska heller, håltimme. så gick till parken och solade, njut ;) Haha och bara för att jag älskar dom här  
Okej vi är muppar, men bjuder på dem hihi ;).

Efter skolan den dagen tänkte jag bara chilla, men therese fick med mig till hallen där vi tänkte köra styrka hela träningen. Mådde faktiskt bättre. Slutade med att vi istället körde hela träningen, haha blev så sugen.

Tisdagen var inte så speciellt. Började skolan 09.25 och hade tre lektioner som vanligt. Slutade och gick hem och pluggade och chillade.

Idag har vi reflektionsdag vilket betyder att man får jobba hemma med det man kommit efter med/behöver arbeta med. Brukar sova ut men var tvungen att gå på en obligatorisk film klockan nio, suck. Men löste sig, gick upp halv nio, sket i att sminka mig (skulle ju bara sitta i en mörk teater), satte på mig mjukisar och gick till skolan. Haha och alla som såg mig skulle hålla på: gud va söööööt, hihi störande ;).

Iallafall, filmen sög. Tror jag somnade i mitten. För plötsligt kände jag mig nyvaken, fattade ingenting av filmen och när jag kollade på klockan hade det gått en halvtimme.

Kom hem vid elva och min brorsa sov fortfarande (!) vill också. Gick ut och la mig och pluggade i någon timme. Stolt faktiskt, hann klart med matten, engelskan,svenskan och nästan no:n. så bra brukar det inte gå för mig att plugga. Kanske berodde på att jag pluggade ute, är faktiskt mycket lättare att koncentrera sig. Sen fick jag för mig att hjälpa pappa att kratta, något han iallafall tyckte var bra (=

 

Blev en slapp dagens eftersom jag bara har varit hemma, och ja, i skolan på film.


Knarkat isglass,näsdroppar och halstabletter heela dagen..

Skolan igår var väldigt chill. Hade matte i tjugo minuter där jag gjorde matteläxan. Sen bar det av till Teatern där vi lyssnade på Emerich Roch som hade överlevt andra världskriget. Usch, fick se massa bilder från folk i koncentrationsläger som såg ut som levande skelett!. Aa, intressant var det iallafall.

Vi höll på i en timme och sen så hade vi lunch följt av svenska, då vi bara skulle läsa i en bok.

Efter svenskan skulle vi ner till teatern igen och ha frågestund med Emerich Roch och Pelle (en fd nazist). Var faktiskt intressant det också.

Sen slutade vi faktiskt! Kvart i två =). Åkte med Therese till Jakan och köpte godis, sen åkte vi vidare med tåg till spånga där vi mötte Sara. Skulle hitta affären Vera sport men det var lättare sagt än gjort. Virrade omkring i ca tjugo minuter innan vi var tvungen att ringa efter hjälp haha. Så med hjälp av Linnea i telefonen hittade vi tillslut till affären. (Som låg långt ifrån där vi letade haha). Så efter ett besök där hade jag äntligen köpt mina gymnastbyxor =)





När jag kom hem ifrån Spånga började jag känna mig svag och fick ont i halsen. Blev helt plötsligt sjukt trött och gick och la mig, halv nio, i hopp om att jag skulle må bättre idag. Men nej. När jag vaknade var mina halsmandlar så uppsvällda att jag inte kunde prata, min näsa så täppt att jag inte kunde andas normalt och så hade jag feber. Det var alltså bara att stanna hemma idag och  vila upp mig.

Och det är ju faktiskt rätt skönt det också. Vaknade vid åtta (Gick ju och la mig så tidigt, så hade sovit i 11.5 timmar redan) och gick direkt ner och lade mig nere vid den stora tv:n med täcken hård lindat runt mig. Och nu när jag har knarkat isglass,näsdroppar och halstabletter mår jag iallafall lite bättre! Ska försöka göra lite no idag och städa bland mina kläder iallafall..

Vad ska du göra idag?


kista

Dagen i Skolan var som alla andra, "lång" och helt okej. Haha blev typ helt galen på idrotten när vi körde basket, ville ha bollen hela tiden så sprang runt som en idiot och hoppade upp i luften för att fånga den. Försöte ta den av alla och det slutade med att jag helt röd i ansiktet av ansträngning pustade ut när vi slutade haha. Totte var typ helt ärlig när han sa " du borde börja spela basket, fett duktig ju" haha eller inte. Vem vet, kanske är jag en framtida basketspelare hihi.

Efter skolan hade jag flyt med bussar så tog inte så lång tid att åka till kista centrum. Köpte den efterlängtade vanliga koftan från Gina som har varit slut i min storlek i alla affärer jag varit inne i, i mörkblå. Köpte även en present till mamma eftersom hon fyller år på söndag.



Nu sitter jag här, nyduschad och ska alldes strax gå att bänka mig framför tv:n. Är nämligen dags för Top model, Brukar se på Grey´s anatomy men det är ju inställt som vanligt, suck..  Vad ska du göra?

chio ♣

Promenad med bästa vän <3

Ingen speciell dag i skolan idag. Tre lektioner som vanligt =) Fick tillbaka mitt no.prov, fick vg-mvg, stolt surre ;)
Efter skolan gick jag och Bästa vän en promenad vid sanviksbadet och sedan mot gåseborg. Det var väldigt skönt och vädret var kanon, i början. Haha på slutet började det regna så då tog vi skydd hemma hos henne. Hjälpte otekniska ungen med hennes mp3 och gick seda hem vid femtiden. Utan jacka i regnet, smartass =)




Har precis sett två avsnitt av Desperate housewives, är glad att det har börjat igen. Ska gå och göra klart svenskan och sedan väntar christine =)

Vad har du gjort idag?

Idag

Skolan idag var helt chill, förrutom franskan. Hade prov, och även fast jag inte hade övat så mycket innan så gick det rätt bra, skrev på allt iallafall. Och lite stolt faktiskt, använde aldrig min fusklapp. Skrev bara lite saker på ett sudd som Anna hjälpte mig med haha.

Slutade kvart över tre och bestämde mig för att stanna tills mitt utvecklingssamtal började klockan fyra. Så gick till Ica med Jelena och Jessica och fikade. Tjockis som jag är åt jag en mjukglass och delade på en kulglass med två kulor haha.gott!

Så var det dags för utvecklingssamtal. Gick bra, inga negativa saker iallafall =) Och fick reda på att jag fick mvg-filmrecensionen Bara Bea, yeaah (!)

Så här såg jag ut idag:




När jag kom hem, fixade jag mig snabbt och gick sedan på träning. Träningen gick skit. Hade möte och när dom sa typ "det är bara att inse, ni kommer aldrig att bli usmtruppen igen, ni måste blika framåt och tänka på framtiden" Då blev jag på dåligt humör och det förstörd tyvärr resten av träningen. För hur ska jag någonsin kunna glömma?



För ni går inte att glömma, ni sitter längst in i mitt hjärta och där ifrån kommer ni aldrig ut </3

Nu sitter jag här, ser på my name is Earl och chillar.  Så skönt ,inga läxor! alla (inbokade) prov är nu slut jippi..


Stan banan

Hej, idag har jag varit och shoppat med mamma i stan. Hade rätt mycket planerat innan att jag skulle köpa och eftersom jag var väldigt shoppingsugen, mamma på bra humör och halva reapriset i många affärer blev det rätt mycket =).

Från Hm:



Från Gina:


Från Topshop:


Lindex:


Wedins:


Torget:


Vero moda:


sådär, var rätt mycket men om man tänker efter. Priset jag v´fick betala motsvarar ungefär en och en halv tröja från Mq, vad väljer du?

Nu måste jag gå och plugga franska. Kan ingenting och har prov imorgon. Wish me luck!

så sant

image394
(photo by me)

Too many teardrops for one heart to be crying :'/

usch just nu känns allt skit, saknar allt </3 framför allt efter en rolig kväll i gymnastikhallen igår.

haha jag och Jenny flummade som fan och det hela slutade med att vi låg på golvet och asgarvade efter att vi kom på att vi nästan hade förstört gymnastikhallens kök mitt framför kamerorona, smaaart ;). Haha men det var ju efter jag lekte Carola med en diskborste, snattade saft och sockerbitar, vi lekte med en bebisleksak, spottade ut vatten över hela golvet + fönstret, hoppat över bordet så att det nästan gick sönder mm. Kul var det iallafall <3

Idag har jag bara chillat, men Franskan då? em, fan lata jag har inte gjort någonting suck. Kommer gå sämst på provet på måndag.

Imorgon ska jag med mamma til stan och shoppa, hoppas jag kommer hem med något roligt!

Nej, nu MÅSTE jag göra franska. Vilket betyder att jag kommer lägga mig framför tv:n haha.





Shoppat =)

Skolan idag var chill, en håltimme, två filmer och så var jag även hos skolsköterskan på hälsokkontroll.och så var det bara matte kvar haha. Var faktiskt rätt skönt hos skolsköterskan haha men kan lida av Tibet,migrän och växtproblem, not good Malin ;). Blev väldigt glad idag också , fick Mvg på mitt so prov trodde jag aldrig!

Efter skolan så var jag med Emelie, Linus och Sebastian ett tag. Låg mest i sängen och pratade ;). Vid fem gick jag till Jakan i hopp om att hitta en kofta. Tänkte köpa en vanlig från Gina men dom sålde bara den i större affärer, så ska köpa den någon annan dag. ( i mörkblå Anna haha). Men köpte Väskan som jag har funderat länge på, ett halsband för tio kronor och en fuktkräm.



Jupp, det var det. halsbandet och väskan från accent by Wedins och fuktkrämen från Hm

Just nu sitter jag här, proppmätt efter att ha slängt i mig en hel pizza och sitter och vilar magen hihi. Vid halv åtta ska jag till gympahallen och ha lite mys med mina gamla tränare =). Vad ska du göra ikväll?


sorry

överreagerade lite i förra inlägget hihi, men just då var jag väldigt sur och ville bara skriva ut allt som fanns i min hjärna. såå farligt är det inte, även fast det känns som det!

Idag är jag gladare, har studiedag så ska snart åka iväg med Alice och Emelie till kista centrum och shoppa lite =). Är klar med svenskan, kan engelskan och franskan har jag glömt i skåpet i skolan så behöver inte plugga någonting jippi!

Nej, nu måste jag skynda mig, sees (Föresten Anna, har du facit till matteläxan haha?)

..

Är trött på vissa personer som finns i min närhet. Vossa som jag trodde var mina vänner har blivit så omogna att det knappt går att vara vid dom. Att prata r omöligt. Visst saknar jag tiden vi hade men frågan är om det inte är bra att vi växer isär.  Innan var jag med dom rätt mkt men nu vet jag inte var dom står. Sorry, är på dåligt humör! frågan är om jag ens vill vara med dom? det är ett mysterium som återstår att räkna ut...

image388

Saknaden är enorm
image386

för sent att få tillbaka min största livsglädje
för sent att få tillbaka meningen med livet
för sent att någonsin bli riktigt lycklig igen
vafan brudar jag saknar er/oss så det gör ont </3


Idag

Kom hem från Anna vid typ två. Duktiga jag gick hem haha frivilligt, bussen gick inte på länge. Min mp3 hade inget batteri kvar så hade ingenting att göra, så tog lite bilder. Vissa av dom blev faktiskt coola enligt mig:

   

Här är förresten armbandet jag köpte igår, tio kronor från Gina:




När jag kom hem var det bara att fixa till sig i ett försök att se lite piggare ut än man i själva verket var. Fick en trevlig överaskning, min älskade mobil hade kommit hem igen efter att ha varit på lagning i två veckor. yeeay. Men allt är borta på den suck. Bilder,Filmer,kontakter,musik,sms m.m.

332858-383

Sen var det som sagt träning. Tror jag håller på att bli sjuk, mina ben var helt slut och tror jag hade feber. Därför gick det alltså inte så bra på träningen.

Nu ska jag gå och göra mig iordning, är sjukt trött eftersom jag inte har sovit så mycket på senaste tiden och vill vara helt frisk imorgon.


två nya i samlingen =)

Nu är vi äntligen klara med våra armband. Nybörjare som jag är så fick jag mycket hjälp av Anna, thanks. Blev iallafall väldigt nöjd med dom som jag gjorde.

 

Vad tycks?

Nej, nu ska vi fortsätta se den udda filmen Ringu som vi inte fattar så mycket av haha!


Hos Anna =)

Nu är jag hos Anna, sitter här uppe och skriver medan hon äter middag. vi hade en funny dag =) Var först i jakan och sedan åkte vi till stan och shoppade. stolt faktiskt, köpte inte så mycket.Kom hem med ett armband från Gina för 10 kronor och två set som ska bli armband från pärlshoppen. Vi ska fixa med det ikväll, hoppas det blir bra. Även godis såklart =)

Funderar även på att se ringu 2 eller när lammen tysnar ikväll. vet du om dom är bra/dåliga?

 

Hoppas ni får en bra kväll//Malin

Kvällen

Kom hem för en stund sen efter en perfekt kväll. Tillbringade den med Emelie,Sebastian,Linus och Alice.

Började med att jag fick skjuts till emelies mormor på hennes moppe, haha fett skönt att inte behöva gå jue =). Sen gick jag i jakan med Alice men hon skulle hem och duscha sen så jag fick gå hem till sebastian själv. Haha och jag är sämst, ringde Emelie när jag stog och kollade på fem dörrar. En av dom var rätt. Hon sa: Det står johnsson på dörren och så hänger det en krans där. kommer snart så kan tyvärr inte öppna dörren. och jag går endå till fel dörr där någon annan öppnar, haha pinsamt.

Var med Sebastian ett tag själv och hjälpte till och lagade mat, fläskfile i smördeg skitgott =). Sen kom även Alice och Emelie och då gick vi och sjöng sing star, åt kokosbollar mm. Vi åt och sen hade vi trevlans tills klockan halv tio då Linus kom. Körde guitar hero och jag måste bara säga att jag ägde, eller inte.tills klockan typ tjugo i tolv då jag gick hem. Orkade inte ta bussen så pappa kunde hämta mig. Var pinsamt, vi fånade oss skitmycket och låg och studsade i sängen och typ skrek (?) och pratade om lite privatare saker.. haha då började alla grannar banka åt och att hålla käften, ups!

hehe och gud va söt linus va. Haha precis när jag hade stängt dörren och gått till parkeringen började han smsa och det han skrev gjorde mig glad haha. folk brukar inte skriva sånt till mig..

nej nu måste jag gå och sova rätt snart. blir en rätt tidig dag imorgon följt av shopping med Anna =)


Outfit

Ska gå ner och äta frukost nu och öva en sista gång på so:n. Hoppas verkligen det går bra på provet idag :/. Efter skolan ska jag till Emelie och ha fillmkväll. Ska bli skitkul och är ett perfekt avslut på denna jobbiga skolvecka. Kommer väl hem vid ett tiden.

Det här har jag på mig idag:

   

Jeans från Bik Bok
Tee från Monki
örhängen från Wedins
Armband från ur och penn tror jag, fick i julklapp

vad tycks?

Nej, nu måste jag gå. Hoppas du får en bra dag!

Träningen

Kom hem från träningen för typ en timme sen. Var väl helt okej. Tråkfristående som jag håller på att somna av men måste ju kunna eftersom jag ska till Umeå och tävla snart. Direkt när jag kom hem så förhörde pappa migso. Trodde det skulle gå sämst eftersom jag bara har läst igenom det typ tre gånger men kunde alla frågor han kunde, weird. Sen betyder det ju inte att det är dem som kommer haha. Tog sedan en välbehövd låång dusch.

image371

Har även fixat så att jag och Therese är anmälda till gymnastikskola på sommaren som tränare. Inte världens roligaste kanske men hey jag behöver pengar. Får 150 kronor per dag och håller på i fyra dagar. Så totalt får man 600 kronor för att se små barn göra kullerbyttor, det kan jag stå ut med haha.

Nej, nu ska jag plugga lite mera så att det förhoppningsvis sitter till provet imorgon.


=)

Skolan idag var väl ingenting speciellt. Började klockan åtta och slutade kvart över två efter att ha suttis skönt i en soffa och sytt korstygn =)

Efter skolan åkte jag till jakan en snabbis. Åkte buss tillsammans med Pernilla från min franska och vi hade våra roliga stunder haha. väl i jakan var jag tvungen att kolla igenom allt snabbt, fick trösta mig med att jag ska shoppa med Anna på lördag. Höll även på att få en hjärtattack när Jelena kom och skrämde mig på wedins haha. Kom hem med present till Emelie <3 och en Deo och ett par örhängen till mig:

image370

Vad tycks?

Örhängena kostade bara tio kronor (!) så tyckte jag var värd det =)

Nej nu ska jag gå och äta något, sen bär det av till hallen med friståendeträning följt av soplugg. Inte världens roligaste alltså. Vad ska du göra ikväll?

Dagens outfit

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart fixa håret och sen blir det skola. Blir en rätt lugn dag idag tror jag följt av soplugg och träning.

Så här ser jag ut idag:

   

Jeans från Bik Bok
Linne från Hm
Tröja från Hm
Hjärthalsband från ur och penn
örhängen från guldfynd

Vad tycks?

nej, nu måste jag sticka till skolan, take care ♥

Sötaste aprilskämtet <3

image366

Glömde skriva att denna underbara tjej fyllde femton år igår<3.
Sötaste aprilskämtet någonsin som jag ska fira på fredag =)

stämmer <33

image364

Dagen

Har varit en rätt lugn dag om man räknar bort no:n. usch hade prov men tror det gick bra iallafall ,hoppas jag. Har inte hunnit uppdatera så mycket för är rätt stressigt i skolan just nu. Har två prov, sen helg, sen två prov igen, sen helg och sen ett prov. + läxor såklart usch usch kommer aldrig överleva! Därför kommer det inte bli så mycket uppdatering den närmaste tiden.

Här är dagens outfit:



Jeans från Bik Bok
Linne från Hm
Tröja från Lindex
Halsband från urochpenn
örhängen från guldfynd

vad tycks?

Nej, nu ska jag nog gå ut i det varma vädret och sitta där ute och plugga so. Lite roligare då iallafall haha.


RSS 2.0